'the experience'

 

Jezelf een dag laten verwennen,  je in de watten laten leggen en even alle zorgen van je af laten glijden. 

Geniet van alle aandacht alleen voor jou......

Een sessie waarin ik in een veilige omgeving beelden van jou creëer.

 

Maar hoe gaat dat? 

Kennismaking

Ik vind het altijd prettig om eerst even contact te hebben met elkaar. Een gesprekje waarin ik je het een en ander ga uitleggen over The Experience en alles wat er bij komt kijken, maar ook al je vragen die je misschien nog hebt ga beantwoorden. Ook gaan we even wat dieper in op de vraag waarom je graag deze ervaring wilt en kijken of ik aan jouw wensen kan voldoen.

 

Na je boeking

Nadat je het boekingsformulier hebt ingevuld hebben we contact om een definitieve datum te plannen. Er zijn verschillende 'partijen' die evt tijd voor je vrij maken, zodat deze dag onvergetelijk wordt...even kijken of ze ruimte hebben. Je ontvangt de BOUDOIRGUIDE met allerlei tips en uitleg over hoe je, je kunt voorbereiden. In de consultatie vooraf gaan we kijken naar jou specifieke wensen, zodat ik jou het meest kan laten genieten van deze boudoirervaring. In de aanloop naar jouw boudoirervaring komen er misschien allerlei vragen bovendrijven we hebben daarom regelmatig contact om jouw sessie te fine tunen.

 

De dag van de sessie

Je wordt verwelkomd in mijn studio, de bijzondere locatie of het luxueuze hotel waar we afgesproken hebben. De visagiste / haarstyliste gaan evt, eerst met jou aan de slag. Ze hebben oog voor detail en zien wat het beste bij jou past om je sterke punten het mooist te accentueren. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Vervolgens ga ik je verder klaar maken voor de shoot. We gaan eerst een plan maken voor je garderobe, hierna ga ik je een aantal basiselementen uitleggen voor het poseren en dan gaan we starten met de fotosessie.

 

De shoot

Bijna alle vrouwen zijn een beetje onzeker over dit gedeelte, maar ik ga er voor zorgen dat je er op je allermooist op komt!! De meeste vrouwen die ik fotografeer hebben nog nooit voor de camera gestaan op deze manier en laten zich helemaal begeleiden. Ik geef je simpele aanwijzigingen en soms zal ik wat voordoen zodat je niet bang hoeft te zijn voor het 'poseren'. We gaan vooral plezier hebben en je zult versteld staan van jezelf. Deze beleving zal met het overwinnen van je onzekerheden, jou laten zien hoe mooi je bent!! En alvast sorry....je gaat ook spierpijn krijgen in de dagen die volgen...... ;)

 

Na de shoot

Jaaaa nu is het tijd om heerlijk te ontspannen!!!! Een shoot is best hard werken, al lijkt dat niet altijd zo. Heb je een hotelkamer geboekt dan is helemaal voor jou tot de volgende ochtend!!! Dus geniet van een welverdiende rust :) Leuke tip: Je mag na de shoot iemand uitnodigen om met je mee te genieten. Misschien wel je beste vriendin, je partner of gewoon een leuke flirt? Maar natuurlijk kun je er ook een heerlijke me-time van maken en helemaal zen worden........ 

 

Reveal sessie

Terwijl jij aan het genieten bent ga ik met de foto's aan de slag. Ik ga een eerste selectie maken en geef deze een globale bewerking. De volgende dag ontvang je al jou prachtige beelden in een galerij of tijdens de revealsessie. Vanuit deze galerij kies jij jouw meest favoriete beelden. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om je album of andere producten te bestellen.  De beelden die je hebt gekozen worden naar een hoger niveau getild. Dit nabewerken neemt enige tijd in beslag (ongeveer 1- 2 weken) En hiernaast moet je nog rekening houden met 2-4 weken levertijd voor het album.

  

Nagenieten !!

Na een aantal weken is het zover....jouw album wordt geleverd en alles wat jij nog hoeft te doen in voor de rest van je leven genieten van deze schitterende beelden.

 

 


Having fun!!!

Gewoon om je een beetje te laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.....before and after 'The Shot'    :)


TESTIMONIAL      MRS. S

Bedankt Lea, voor het mooie eindresultaat!

ik heb mijzelf nog nooit zo mooi gezien.

Eigenlijk zou elke vrouw dit mogen ondervinden.

Beetje onwennig ging ik naar de shoot met een goede voorbereiding door Lea via mail en lokatie.

Maar wat een ervaring! Ik heb genoten! Vond het spannend!

Lea is echt een vakvrouw, luisterde goed naar je wensen of ideeën en draagt zorg voor het hele verhaal.


ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.