'the experience'

New Gear

Ja ik heb een nieuwe Camera, dat betekent......testen testen testen.

Leuk nieuws voor jou mocht je een normale sessie een tikkeltje te duur vinden :)

Ik nodig je graag uit bij mij in de studio.

Je helpt mij om vloeiender met mijn camera te leren omgaan en jij krijgt mooie beelden tegen een sterk gereduceerde prijs.

Studiosessie 100,-

5 Beelden

 

Jezelf een dag laten verwennen,  je in de watten laten leggen en even alle zorgen van je af laten glijden. 

Geniet van alle aandacht alleen voor jou......

Een sessie waarin ik in een veilige omgeving beelden van jou creëren waar je, je over zult verwonderen.

 

 

 The Experienceis een high end ervaring!!

Met een team van verschillende experts gaan we  jouw een onvergetelijke dag geven.

De visagist en haarstylist gaan al jouw moois benadrukken en hierna mag jij shinen in jouw eigen Boudoirsessie

waarin ik jou ga laten stralen en in unieke beelden ga vangen.

Je voelt je heerlijk.... badend in alle rust en de uiteindelijk prachtige beelden , gebundeld in een luxueus album, geven je een overweldigende herinnering.

 

Trek die stoute High Heels aan en boek nu jou Exclusieve Experience!!!

 

Voor     en      Na


The Experience

Je wit graag de experience boeken maar je wilt ook wel graag weten hoe zo'n exclusieve sessie er uitziet......

Kennismaking

Ik vind het altijd prettig om eerst even contact te hebben met elkaar. Een gesprekje waarin ik je het een en ander ga uitleggen over The Experience en alles wat er bij komt kijken, maar ook al je vragen die je misschien nog hebt ga beantwoorden. Ook gaan we even wat dieper in op de vraag waarom je graag deze ervaring wilt en kijken of ik aan jouw wensen kan voldoen.

 

Na je boeking

Nadat je het boekingsformulier hebt ingevuld hebben we contact om een definitieve datum te plannen. Er zijn verschillende 'partijen' die tijd voor je vrij maken, zodat deze dag onvergetelijk wordt. Je ontvangt hierna de BOUDOIRGUIDE met allerlei tips en uitleg over je garderobe en hoe je, je kunt voorbereiden. In de consultatie vooraf gaan we kijken naar jou specifieke wensen, zodat ik jou het meest kan laten genieten van deze boudoirervaring. In de aanloop naar jouw boudoirervaring komen er misschien allerlei vragen bovendrijven. Veel van deze vragen beantwoord ik in de FAQ, maar ik hoor het heel graag wanneer je geen antwoord hebt gevonden. 

 

De dag van de sessie

Je wordt verwelkomd in het luxueuze hotel waar we afgesproken hebben. De visagiste / haarstyliste gaan eerst met jou aan de slag. Ze hebben oog voor detail en zien wat het beste bij jou past om je sterke punten het mooist te accentueren. Dit zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Vervolgens ga ik je verder klaar maken voor de shoot. We gaan eerst een plan maken voor je garderobe, hierna ga ik je een aantal basiselementen uitleggen voor het poseren en dan gaan we starten met de fotosessie.

 

De shoot

Bijna alle vrouwen zijn een beetje onzeker over dit gedeelte, maar ik ga er voor zorgen dat je er op je allermooist op komt!! De meeste vrouwen die ik fotografeer hebben nog nooit voor de camera gestaan op deze manier en laten zich helemaal begeleiden. Ik geef je simpele aanwijzigingen en soms zal ik wat voordoen zodat je niet bang hoeft te zijn voor het 'poseren'. We gaan vooral plezier hebben en je zult versteld staan van jezelf. Deze beleving zal met het overwinnen van je onzekerheden, jou laten zien hoe mooi je bent!! En alvast sorry....je gaat ook enige spierpijn ervaren...... ;)

 

Na de shoot

Jaaaa nu is het tijd om heerlijk te ontspannen!!!! Een shoot is best hard werken, al lijkt dat niet altijd zo. De hotelkamer is helemaal voor jou tot de volgende ochtend!!! Dus geniet van een welverdiende rust :) Leuke tip: Je mag na de shoot iemand uitnodigen om met je mee te genieten. Misschien wel je beste vriendin, je partner of gewoon een leuke flirt? Maar natuurlijk kun je er ook een heerlijke me-time van maken en helemaal zen worden........  Nog een kersje op de taart...de volgende ochtend mag je heerlijk genieten van het luxe ontbijt in het hotel!!!

 

Reveal sessie

Terwijl jij aan het genieten bent ga ik met de foto's aan de slag. Ik ga een eerste selectie maken en geef deze een globale bewerking. Enkele uurtjes erna of de volgende ochtend kom ik weer terug naar het hotel met al jou prachtige beelden in een galerij. Vanuit deze galerij kies jij de 10 meest favoriete beelden deze komen in jouw Luxueuze Album. Hiernaast heb je de mogelijkheid om meer beelden te bestellen, je album te upgraden en andere producten te bestellen.  De beelden die je hebt gekozen worden naar een hoger niveau getild. Dit nabewerken neemt enige tijd in beslag (ongeveer 1- 2 weken) En hiernaast moet je nog rekening houden met 2-4 weken levertijd voor het album.

  

Nagenieten !!

Na een aantal weken is het zover....jouw album wordt geleverd en alles wat jij nog hoeft te doen in voor de rest van je leven genieten van deze schitterende beelden gebonden in een Luxe Album :)

 

 


Having fun!!!

Gewoon om je een beetje te laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.....before and after 'The Shot'    :)


TESTIMONIAL      MRS. S

Bedankt Lea, voor het mooie eindresultaat!

ik heb mijzelf nog nooit zo mooi gezien.

Eigenlijk zou elke vrouw dit mogen ondervinden.

Beetje onwennig ging ik naar de shoot met een goede voorbereiding door Lea via mail en lokatie.

Maar wat een ervaring! Ik heb genoten! Vond het spannend!

Lea is echt een vakvrouw, luisterde goed naar je wensen of ideeën en draagt zorg voor het hele verhaal.


ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.