Boudoirshoot    ervaringen

Een boudoirervaring geeft zo ontzettend veel aan de vrouw die hiervoor kiest. Dat is het mooie aan dit beroep. De kersen op de taart zijn voor mij dan ook alle reacties die ik krijg. Vaak al tijdens een shoot wanneer ik tussendoor een foto laat zien (ben ik dat...wauw!!!), maar vooral tijdens de revealsessie. Elke foto wordt bewonderd, vaak met veel verwondering en ongeloof dat zij dat werkelijk zijn op de beelden. Alle complimenten en de 'huh ik wist niet dat ik er zo uitzag'  maken dit vak uniek. Uiteindelijk dan ook nog een bonus voor mij wanneer ik later nog lieve emails of reviews krijg........ hiermee tover je een dikke vette glimlach op mijn gezicht :)

Review Mrs F

 

 

 

 

 

Wat een geweldig leuke ervaring om foto's van mezelf te laten maken door Lea en het resultaat is boven mijn verwachtingen! Door haar foto's bekijk je jezelf door andere ogen, wist niet dat ik er zo mooi uit kan zien!

 

 

                                                Mrs F


Review Mrs K

 

 

 

 

Wat een fantastische ervaring heb ik gehad met Lea! Als plussize dame heel moeilijk om voorbeeld terug te zien in boudoir fotografie vooraf....maar wat heeft lea een prachtig resultaat gecreëerd! Mezelf mogen zien zoals iemand anders mij ook kan zien. Echt een boost voor mijn zelfvertrouwen en wat gun ik dit nog veel meer plussize dames! Het was een fantastische ervaring.

 

 

 

                                      Mrs K


Review Mrs. S

 

 

 

Op aanraden van een vriendin een boudoir shoot geboekt. Dit om mijn vriend mee te verrassen. Totaal uit mijn comfort zone dit avontuur aangegaan. Wat een ervaring! Werkelijk super blij met het eindresultaat. Van de make-up, tot mooie haren, tot de lingerie keuzes… Lea zorgt ervoor dat je je heerlijk op je gemak voelt en het resultaat mag er wezen. We krijgen er geen genoeg van en blijven de foto’s steeds opnieuw bekijken… Ik kan iedereen aanraden om dit avontuur aan te gaan. In de toekomst staat een shoot samen in de planning. Ik (wij) kunnen niet wachten…

                                                                         Mrs S


Review Mrs E

Review Boudoirfotografie, testimonial The experience

Het begint met een geheimpje. Mijn vriend en ik zijn bijna twintig jaar bij elkaar. Dat vraagt toch wel om een bijzonder cadeau. Lea vraagt mij of een boudoir shoot niet iets voor mij is. Ik denk meteen, als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer en zeg meteen JA! Maar wat zeg je dan tegen je vriend? waar ga je die dag heen? 

 

Het intieme proces begint al in het pashokje. Welke lingerie trek je aan? Wat staat mij. Want je gaat niet in je dagelijkse outfit op de foto. Na drie mooie sets te hebben uitgezocht ben ik er klaar voor. Deze verstop ik achter in de kast. Ssst! 

 

Het moment is daar. Ik loop de mooie hotel kamer binnen en trek mijn eerste outfit aan. Daar gaan we dan. Wat ongemakkelijk sta ik in het begin voor de camera. Maar na aanwijzingen en geruststelling van uit Lea vergeet ik de camera gewoon en ga op in het moment. Wat is dit leuk! Wat is het vermoeiend! Wat kan lea dit goed, ze weet precies wat ze doet. Wat ben ik benieuwd naar het resultaat! 

 

In spanning wacht ik de foto’s af. Hoe zou ik er op staan? Niet de dik? Niet ongemakkelijk? Daar is het doosje eindelijk! Ik hoefde mij echt nergens zorgen over te maken. De foto’s zijn in een woord onwerkelijk mooi! Ben ik dit? Kan ik er zo uit zien. Wauw! 

 

Dan is het moment daar van geven. Eindelijk valt het geheim weg. Ik merk dat ik voor dit moment nog zenuwachtiger ben dan voor de foto’s. Wat zal hij hier van vinden? Ik trek een van de setjes aan. En pak het mooie doosje met foto’s erbij en geef het hem. Een en al verbazing bij hem. Ben jij dit? Wanneer heb je dit gedaan? Maar vooral wat ben je MOOI! 

 

Lea zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Na een eerste gesprek legt ze uit wat ze allemaal gaat doen die dag en wat de mogelijkheden zijn. Je kiest een locatie en daarmee de sfeer van de shoot! Ze begeleid je in alles naar die dag toe en op de dag zelf. Niks is gek om aan haar te vragen en ze is altijd open en eerlijk. Ze geeft je aanwijzingen en stelt je op je gemak. Waardoor de spanning al snel van je af glijdt. En het eindresultaat is prachtig. Ze ziet jouw sterke punten en weet deze in prachtige beelden vast te leggen. Een mega toffe dag die eigenlijk iedere vrouw eens zou mogen ervaren. Want we mogen Trots zijn op ons vrouw zijn, weg met die onzekerheid!                                                         

                                                                                                                                               Mrs E


Review Mrs. C

 

 

 

 

 

Samen met een vriendin heb ik een fotoshoot gehad. We hebben onwijs genoten.

en veel plezier gehad. Ikzelf was in het begin wat onzeker, gelukkig heeft Lea een geruststellende houding waardoor dit al snel omsloeg. Het allerbelangrijkste is dat Lea mij heeft laten inzien dat ik er mag zijn en ik trots mag zijn op mezelf en mijn lichaam. Dit d.m.v. de mooie foto's. Ik raad het velen vrouwen aan om zo'n gave ervaring op te doen!                                                                        

 

                                                                                                           Mrs  C


Review Mrs. M

Review Boudoirfotografie, testimonial The experience

 

 

Samen met mijn schoonzus een boudoir fotoshoot gedaan afgelopen weekend en wat een lol hebben we gehad! Lea was naast professioneel ook heel spontaan en de toon was ook gelijk gezet bij aankomst. En niet alleen bij aankomst ook het contact voorafgaande aan de shoot was prettig en ze reageert ook erg snel. Doordat zij een veilige omgeving wist te creëren tijdens de shoot, konden wij ons open stellen en durfden wij onszelf letterlijk bloot te geven. Dat blijft een hele stap soms, maar samen met Lea gaat dat heel natuurlijk. De locatie (The Yard in Veghel) was ook echt prachtig en wat een mooie ruime kamer. Iedereen was ook super vriendelijk en gastvrij en we hebben heerlijk ontbeten 's ochtends. Ook hebben we na de shoot kunnen genieten van overheerlijke sushi die we hadden besteld met korting via The Yard bij Oishi. Heidi had deze feestelijk verspreid op een plank zodat we op onze kamer konden genieten van het eten en konden bijkomen van de shoot. Kortom, we hebben een fantastisch weekend gehad en kijken nu uit naar het resultaat van de door ons gekozen foto's!                                              

                             

                                                                                  Mrs M

 


Review Mrs A

Review Boudoirfotografie, testimonial The experience

 

 

Ik heb enorm genoten van de boudoirshoot bij Lea! Voor de shoot heb ik een duidelijke uitleg gekregen over wat ik mee zou kunnen nemen en Lea had een prachtige locatie geregeld! We zijn begonnen met afstemmen van wensen/verwachtingen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak! Lea zorgt voor een hele comfortabele sfeer en is zeer professioneel en respectvol. Ze geeft goede aanwijzingen om je er echt op je mooist uit te laten zien! We hebben in verschillende setjes en poses foto's gemaakt, de tijd vloog echt voorbij! Het was een fantastische dag, ik heb me echt mega sexy gevoeld tijdens de shoot en ik kan niet wachten op het resultaat!      

                                           

                                                                                                          Mrs  A


Give Away Winnares Review Mrs N

Review Boudoirfotografie, testimonial The experience

 

Een boudoir is van oorsprong een aparte luxueuze ruimte die alleen weggelegd was voor welgestelden, die diende voor het ochtendritueel van wassen en kleden van de vrouw des huizes. Het vertrek heeft lange tijd een erotische lading gehad vanwege de nauwelijks geklede dame.

Mijn boudoir bevond zich in Veghel, in het prachtige boetiek hotel The Yard. Hier mocht ik op 27 december de prijs komen innen die ik via een actie op Instagram op Sinterklaasavond had gewonnen. Wie zoet is krijgt lekkers…

Om 1300u werd ik door Lea opgewacht in kamer één. Ik had er ontzettend veel zin in, maar vond het ook wel een beetje spannend. Vooraf hadden we al een leuk contact. Ik ontving allereerst de boudoirguide vol tips en uitleg over kleding en lingerie. Gewapend met deze guide ging ik naar Hunkemöller waar ik zo ongeveer het halve assortiment heb gepast. Echt een aanrader om dat eens te doen trouwens. Want uiteindelijk kocht ik twee prachtige sets die ik normaal gesproken waarschijnlijk niet eens had geprobeerd. Meestal grijp je toch naar het vertrouwde, comfortabele, praktische setje. Deze keer dus niet. Ik stuurde Lea twee paskamerfoto’s. Haar enthousiasme bevestigde mijn keuze. Ik was er klaar voor.

Dus daar stond ik in kamer één. Leuk om elkaar dan ineens in levende lijve te zien. Ik voelde me vrijwel direct op mijn gemak. Lea is een warme, lieve en gezellige vrouw. Alsof je met je vriendin een hotelkamer deelt. Ik stalde mijn kleding uit op het bed. Twee jasjes, een overhemd, pumps, drie lingeriesetjes en een pakje hold ups. Lea koos de eerste set en de shoot begon. Het allereerste begin voelde wat ongemakkelijk. Kijk ik niet gek? Waar laat ik mijn handen? Hoe zouden mijn minder mooie kanten erop komen te staan? Maar al snel verdwenen al deze vragen en genoot ik van elk moment van de shoot. De mooie, luxe hotelkamer, de prachtige lingerie en de professionaliteit van Lea zorgde ervoor dat ik me heerlijk voelde. Ik voelde me op en top vrouw. Mooi, sensueel en sexy. En ook trots, trots op het lichaam wat mij al 40 jaar draagt en waarin twee kinderen zijn gegroeid. Ineens zijn we bijna drie uur verder en komt er een einde aan deze heerlijke ervaring. Lea heeft zoveel foto’s gemaakt, dat ik ervan overtuigd ben dat er in ieder geval één goede tussen moet zitten.

Na een paar dagen ontvang ik een selectie aan foto’s. Hele kleine beelden van de shoot. Stuk voor stuk zoom ik ze in. Ben ik dat echt? Wauwww! Echt geweldig! Nog mooier dan verwacht. Ik mag er een paar uitkiezen voor nu, de rest volgt later. Kiezen is lastig. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik het ben. Wat ben ik blij met deze prachtige foto’s, mijn lijf zo mooi en voor eeuwig vastgelegd. Wat ben ik dankbaar voor het winnen van deze geweldige ervaring. Elke vrouw zou dit eigenlijk een keer moeten doen.......

                                                                                                                                                      Mrs  N

 


Review Mrs M

Review Boudoirfotografie, testimonial The experience

 

 

Na lang twijfelen, omdat dit iets is wat niet zo vanzelfsprekend is voor mij, heb ik een boudoir fotoshoot gepland bij Lea. Ik wilde heel graag mooie foto's van mijzelf... Na een gastvrij ontvangst werden mijn haren en make-up verzorgt, echt heel mooi gedaan! Hierna samen met Lea besproken wat en waarom ik deze shoot wilde en wat ongeveer mijn verwachtingen/ wensen waren. Daarna was het tijd voor de shoot zelf! Lea begeleidt je echt super van de ene foto na de andere, waardoor bij mij de zenuwen snel verdwenen.  Ik ben heel blij en tevreden met de mooie foto's! Daarnaast heb ik gekozen voor een album voor alle foto's... echt een aanrader!

                                 

                                                                                                     Mrs  M 

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.