FAQ boudoirfotografie

Staat jou vraag er niet tussen? Mail me en ik reageer zo snel mogelijk!!

Ik heb nog nooit geposeerd...... in lingerie....

 

Heel waarschijnlijk stap je uit je comfortzone wanneer je besluit een boudoirsessie bij me te boeken!!! Dit voelt heel spannend natuurlijk, maar geen zorgen. Met de verschillende cursussen in boudoir die ik gevolgd heb en jarenlange ervaring in het fotograferen van vrouwen kan ik je helemaal begeleiden met het poseren. Ik geef je gemakkelijke aanwijzigingen voor je hele lichaam van de uitdrukking op je gezicht tot aan het positioneren van je voeten. Soms zal ik ook even voordoen wat ik bedoel om precies die pose te krijgen die we willen. Alles wat je hoeft te doen is te genieten!!! Ik ga je adviseren in je 'lingerie' keuze, maar jij bepaald wat je draagt, dit mag alleen een slip zijn, maar ik heb prachtige beelden geschoten van vrouwen met oversized off shoulder truien.....of stoere jeans met een jasje.......of alleen gewikkeld in een laken en zelfs een boek kan fungeren als 'garderobe' ;)     ...... jij bepaald!!


Wat neem ik mee naar mijn boudoirsessie?

  

 

Wanneer je je boudoirsessie bij me geboekt hebt, krijg je uitgebreide informatie 'the boudoirguide'. Hierin staat precies uitgelegd waar je aan mag, maar ook moet denken. Dit gaat bv over kleding en accessoires, over wat jou lichaam het mooist accentueert en welke texturen je het best kunt dragen. Zeker ook over wat je juist niet moet dragen!!! En nog veel meer..............

 


Boudoirmini's

 

Ik vind dat elke vrouw mag zien hoe mooi ze is. Heb jij misschien wat minder tijd of is je portemonnee iets minder gevuld en kun je zelf je visagie en haarstyling verzorgen, dan is de boudoirmini uitgesneden voor jou. Ik plan verschillende momenten in het jaar de boudoirmini's. Hierbij reserveer ik een mooie locatie waarbij ik ruimte heb om 3 of 4 vrouwen een uur (na elkaar) te fotograferen. Ze vinden oa plaats in B&B's, Boetiekhotel of Rustieke ruimtes. Altijd in de omgeving van Eindhoven, Tilburg en Nijmegen. Op de contactpagina kun je aangeven dat je dit graag wilt, je krijgt dan informatie en krijgt dan als eerste de ruimte om een plekje te bemachtigen.


Producten

Wil je bv prints of een album aan je geliefde geven, zorg dan dat je tijdig boekt. Na de shoot heb ik enige tijd nodig voor de selectie en nabewerking. Hierna het design en het vervaardigen van jouw handgemaakt album. 

 


Wie verzorgt mijn visagie en haarstyling?

Als je dit heel fijn vindt mag je dit natuurlijk zelf doen. Dat geeft vaak een wat meer authentieke look. Ik werk ook samen met verschillende visagisten en haarstylisten, samen met hen overleg je precies wat je voor ogen hebt, zij kunnen je hierin ook advies geven en vervolgens laat je, je heerlijk in de watten leggen terwijl er voor die glamoureuze look wordt gezorgd!!


Mag ik een vriendin meenemen?

Dat kan zeker!! We plannen jullie sessies door elkaar. Supergezellig zelfs en meer ruimte om in verschillende garderobes gefotografeerd te worden.  

 


Ik heb mooie boudoirfoto's gezien, kan ik ook zo op de foto?

Voorbeelden vind ik altijd fijn om mee te werken ter inspiratie. Ik zal je zelfs vragen om actief te gaan kijken naar wat jij nou juist mooi vindt. Dat gezegd te hebben ga ik je meteen beloven dat jou foto's er niet precies zo uit gaan zien. Jij bent wie je bent, ik heb mijn stijl ontwikkeld tot wat die nu is en elke omgeving brengt een andere sfeer. Die voorbeelden geven mij een impressie wat je mooi vindt.

 


Ik ben onzeker over mijn lichaam en vind het spannend.

Elke vrouw is anders en iedere vrouw heeft onzekerheden over haar uiterlijk....Mijn taak is om jou zo mooi mogelijk op de plaat te krijgen en heb allerlei technieken om dat te laten gebeuren ;) Die technieken zitten vooral in het poseren, gebruik van licht en hoe ik mijn camera toepas. Ik begrijp natuurlijk ook dat je het misschien moeilijk vindt om voor een 'vreemde' in lingerie te verschijnen. Ik kan je nu meteen gerust stellen want ik kijk als fotografe niet naar je lichaam. Klinkt een beetje vreemd maar ik ben vooral bezig met de juiste belichting, het fine-tunen van een pose en je uitdrukking. Je zult merken dat na een paar klikken van mn camera de kriebels en zenuwen langzaam zullen verdwijnen. Wil je graag weten hoe andere vrouwen dit ervaren hebben, kijk dan eens bij mijn testimonials.

 


Gebruik je mijn foto's op je website?

De foto's die je op mijn website ziet zijn foto's van modellen en klanten die daar nadrukkelijk en enthousiast :) mij schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Privacy is ontzettend belangrijk voor me en ik zal nooit zomaar foto's van jou op mijn site plaatsen.

 


Kan ik een sessie cadeau geven?

Dat kan zeker!! Ik heb mooie cadeaubonnen in een luxe verpakking. Neem contact met me op middels het contactformulier dan kunnen we samen bekijken wat je precies wil!

 


Ik ga trouwen en zoek nog een boudoirfotograaf alleen voor mijn boudoirfoto's op mijn trouwdag.......

Super gaaf!! Ik kom graag voordat je in jouw trouwjurk stapt om exclusieve beelden voor je te creëren!! Laat een berichtje achter op mijn contactpagina en we gaan samen kijken hoe we dit het beste voor je kunnen inpassen!!

 


ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.