· 

Koppelsboudoirfotografie

Couplesboudoir

 Koppelsboudoirfotografie of Couplesboudoirphotography is een vorm van fotografie die zich richt op het vastleggen van intieme, sensuele en romantische beelden van koppels in een privéomgeving, meestal in hun slaapkamer of een andere locatie die privacy biedt. Het doel van couplesboudoirfotografie is om prachtige beelden te creëren die de essentie van jullie relatie en jullie verbinding met elkaar vast te leggen.

Steeds vaker werd ik gevraagd of ik misschien ook koppels fotografeerde. Meestal oud klanten die naast het bijzondere album van zichzelf ook graag een album van haar met haar geliefde op hun nachtkastje zou willen zien schitteren.  Als je mij een beetje kent weet je al dat ik nergens zomaar nee tegen zeg, maar wel eerst mezelf ergens in wil verdiepen en bekwamen. Dus een nieuwe zoektocht ging van start. Cursussen volgen, inspiratie opdoen, informatie opgeslurpt, daarna testen en experimenteren. Ik moet zeggen dat t me weer veel nieuwe inzichten heeft gegeven (en nog zal blijven geven) en met trots kan ik mededelen dat ik ook dit genre heb omarmt. Vanaf nu dus ook te boeken bij ‘Boudoir door Lea’. ..

Ben jij ook op zoek naar een mooi intiem aandenken van jullie relatie, een manier om jullie relatie verder te versterken dan is de 'Couplesboudoirsessie zeker het perfecte 'cadeau' voor jullie samen!

In mijn portfolio vind je mijn stijl in koppelsboudoir terug , maar wellicht heb je ook nog vragen over dit genre. Twijfel niet en laat t me weten via een mailtje of een belletje. Ik hoor graag van je!!

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.