· 

Wat kost een boudoirshoot?

Wat kost een boudoirshoot ?

Je denkt er al een tijdje over om een boudoirshoot te boeken. Daar waar in America elke vrouw deze experience wil ervaren zijn we er hier in Nederland nog een beetje voorzichtiger in. Natuurlijk superspannend om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven, maar er zijn meer elementen waardoor je misschien nog wat twijfelt.

 

Een ervan is wellicht de investering van een boudoirsessie. Bij een boudoirshoot gaat het niet alleen om het uiteindelijke beeld. Natuurlijk is dit de kers op de taart, want het is een geweldige herinnering van dit moment in je leven. Zeker van hoe je er nu uitziet maar ook hoe jij jezelf voelt, maar het belangrijkst is toch wel is de ervaring van een boudoirsessie. Tijdens een sessie laat ik je voelen hoe uniek je bent en benadruk al jouw moois. LET ME SHOW YOU ALL YOUR GOOD STUFF!!

 

Om niet teveel af te wijken van de echte vraag..... er zijn bij mij verschillende sessies mogelijk. Ik hoef je niet uit te leggen dat wanneer je voor de meest uitgebreide versie kiest, THE EXPERIENCE, je het meest uit deze ervaring gaat halen. Een mooie voorbereiding, uitgebreide boudoirguide, visagie, haarstyling, 2,5-3 uur durende sessie, overnachting in luxueuze hotelkamer in een prachtig boetiekhotel voor 2 personen met een heerlijk ontbijtje en dan de revealsessie waarin jij zelf je beelden kiest.

 

Kies je voor de kleinste versie dan zit er minder tijd, minder voorbereiding en minder verwennerij bij. Enkele keren per jaar houd ik boudoirmini's, waarbij ik plek heb voor een aantal vrouwen op een door mij geselecteerde locatie. Nog steeds laat ik je ervaren dat je prachtig bent zoals je bent en heb je unieke beelden van jezelf van dit moment in je leven. Wil je graag weten wanneer deze momenten zijn stuur me dan een berichtje.

 

Wil je graag weten welke prijzen er bij deze sessies horen kijk dan op mijn tarieven pagina hierin staat glashelder wat elke sessie kost en wat je er precies bij krijgt. De kleinste sessie begint bij 350,- en hier zitten digitale beelden bij inbegrepen.

 

Liefs van Lea

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.