· 

Wat kost een boudoirshoot?

Wat kost een boudoirshoot ?

Ok, je denkt er al een tijdje over om een boudoirshoot te boeken. Daar waar elke vrouw in America deze experience wil ervaren zijn we er hier in Nederland nog een beetje voorzichtiger in. Natuurlijk superspannend om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven, maar er zijn meer elementen waardoor je misschien nog wat twijfelt.

 

Een ervan is wellicht de investering van een boudoirsessie. Bij een boudoirshoot gaat het niet alleen om het uiteindelijke beeld. Natuurlijk is dit de kers op de taart, want het is een geweldige herinnering van dit moment in je leven. Zeker van hoe je er nu uitziet maar ook hoe jij jezelf voelt, maar het belangrijkst is toch wel is de ervaring van een boudoirsessie. Tijdens een sessie laat ik je voelen hoe uniek je bent en benadruk al jouw moois.

LET ME SHOW YOU ALL YOUR GOOD STUFF!!

 

Om niet teveel af te wijken van de echte vraag..... 

The Experience bij Boudoir door Lea begint bij 295,- hierbij zit inbegrepen:

 

     Kennismakingsgesprek

     Boudoirguide

     Een sessie van  2-2,5 uur in mijn studio

     Professionele begeleiding in poseren.

     Professionele nabewerking en retoucheren.

     Gratis Headshot     

     Revealsessie bij mij in de studio of een online galerij met jouw beelden waar je uit kunt kiezen.

 

Deze sessie kun je up-graden met leuke extra's uit mijn A LA CARTE menu die jouw ervaring nog specialer gaat maken !!

 

 

Enkele keren per jaar houd ik boudoirmini's, waarbij ik plek heb voor 3 a 4 vrouwen op een door mij geselecteerde datum en locatie. Deze sessies duren een uurtje per persoon.Bij deze sessie zit geen voorbereiding en je kunt m niet upgraden zoals bij The Experience. Wil je graag weten wanneer deze momenten zijn stuur me dan een berichtje, je ontvangt dan meteen de gratis boudoirgarderobe guide.

 

Liefs van Lea

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.