Team Boudoir


Lea Verbruggen Boudoir Fotografe Boudoirfotografie

 

 

Een hele poos terug werd ik bij een bruiloft die ik zou gaan vastleggen gevraagd of ik haar wilde fotograferen in haar bruidslingerie als cadeautje voor haar man........... een nieuwe liefde was geboren!!! Mijn stoute schoenen aangetrokken en cursussen gevolgd in boudoirfotografie, lieve 'slachtoffers' gevonden waarop ik mocht testen..... en na de vele, mooie reacties besloten deze bijzondere vorm van fotografie, waarin ik alle pracht van de vrouwelijk vorm mag vastleggen, te gaan uitoefenen. Het mooist van deze bijzondere vorm van fotografie voor mij is toch wel de verwondering van de vrouwen  wanneer ze hun beelden bewonderen.....LOVE IT !!


 

 

Ik werk samen met Marleen van Beauty and Art by Marleen en Amira  

 

Kundige make-up and hairstylisten die hun vak verstaan !!! Oog voor detail en zien wat het beste bij een klant past om haar sterke punten het mooist te accentueren en artists als het gaat om hairstyling.  

 

 

 

 

Ze luisteren naar wat jij graag wil en jullie bespreken samen wat het resultaat gaat worden. Laat je heerlijk verwennen, het maakt jouw boudoirervaring compleet !!!!


ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.