· 

Location, Location, Location

LOCATIE

 

De sfeer voor jouw boudoirsessie is zo belangrijk, hij moet weergeven wat jij wil uitstralen. Er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel mooie, bijzondere, stijlvolle locaties en in de loop der jaren is mijn lijstje met favorieten ontstaan. Het lijstje met mijn persoonlijke favoriete locaties voor een fotosessie heeft alles te maken met de inrichting, uitstraling, de lichtinval en de eigenaren. 

Deze locaties variëren van rustiek/ stoer naar elegant/ klassiek. Weet jij al welke locatie jou goed zou passen?

 

In mijn Boudoir Locatie Guide vind je mijn favorieten terug, vraag 'm gratis aan. Heb je echter beelden op mijn site gezien en wil graag weten war die genomen zijn stuur me dan een berichtje op www.boudoirdoorlea.nl 

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.