· 

How to get that Cinderella Feeling

cinderella feeling

 

Dat je ook eens mag voelen hoe het voelt als er een beetje magie over je heen wordt gestrooid. Net als Assepoester uit t alledaagse wordt getrokken en je mag zien hoe mooi je bent als je heel even de tijd voor jezelf neemt.

 

We werken hard…. als vrouw zijnde heb je vaak veel omhanden…

   Een baan, waarin je wilt uitblinken,        

   Het huishouden, waar elke vrouw van droomt…..  ;)

   Het moederschap, het mooiste dat je als vrouw mag ervaren in mijn ogen.

   

En we doen t met veel liefde, maar soms is het ook goed om even de tijd voor jezelf te nemen. Even de focus op alles dat je moet managen laten varen en je laten verwennen met een heerlijke fotosessie. Even niet die camera vasthouden om alle mooie momenten vast te leggen van je gezin, maar zelf 'in the picture' staan .

Ok ik tover geen gouden koets met paarden of een prachtige baljurk voor je, maar ik zorg voor de juiste ambiance en laat je perfect bewegen in prachtig licht en creëer beelden waar je, je ogen niet vanaf kunt houden. Maakt dit dat ik me af en toe de Fairy Godmother voel….jazeker en het is elke keer weer ‘The best feeling ever’. Vrouwen laten ervaren dat ze er mogen zijn en zich zelfverzekerder voelen dan ooit. 

 

Verruil jouw sketchers, birkenstock of medische klompen voor die 'glazen muiltjes' AKA ' Louboutin ' en sprankel in je eigen boudoirsessie..

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.