· 

7 tips...Wat neem ik mee naar een boudoirshoot?

7 tips ... wat neem ik mee naar een boudoirshoot

Een boudoirshoot is een een sessie die de meeste mensen (ja ook mannen, dan heet het dudeoir) maar een of hooguit enkele keren ervaren. Niet echt bekend terrein en dus wel handig als je een beetje een idee hebt wat je mee zou kunnen nemen.

 

Ik zal je daarom 7 tips geven die je alvast op weg helpen in je garderobe keuze.

 

1. Zorg voor goed passende lingerie. Lingerie die niet de goede pasvorm heeft zal je verkeerd ondersteunen. Als het te groot is krijg je gaten of gaat het gapen en wanneer het net te klein is gaan knellen waardoor je huidplooien krijgt waar je ze juist niet wilt. In de goede lingeriezaken kun je altijd advies vragen en mee laten kijken en meten wat precies jouw maat is.

 

2. Wanneer je gaat voor lingeriesetjes ga dan voor totale setjes. Het mixen van verschillende kleuren of stylen kan juist afleidend werken en de focus daar naartoe trekken terwijl hij juist naar jou moet gaan. 

 

3. Let op met satijn dit kan vervelende schaduwen geven waar je ze juist niet wil.

 

4. Neem altijd meer mee naar je boudoirsessie dan hetgeen je werkelijk gaat dragen of gebruiken, de boudoir fotograaf / boudoirfotografe kan je adviseren in je uiteindelijke keuze.

 

 

 

 

5. Er is een legio aan mogelijkheden als het gaat om lingerie (hierover meer in mijn Boudoirguide die je gratis aan kan vragen), maar denk ook aan andere opties zoals bv een spijkerbroek met een haltertop, een cocktaildress of een oversized offshoulder  trui.

 

6. Naast Lingerie en kleding raad ik aan 1 paar high heels mee te nemen. Vaak gebruik je die maar in enkele foto's, maar heel sexy, hiernaast maakt het meteen ook je benen langer en brengt het je vaak heel natuurlijk in een supermooie houding. Geen zorgen je hoeft er niet veel op te lopen ;)

 

7. Tot slot adviseer ik je ook altijd iets mee te nemen dat net buiten je comfortzone valt. Iets wat je normaal niet zo vlug zou dragen of gebruiken, maar wat je wel graag zou willen. Misschien blijft ie gewoon in de koffer en dat is ook echt prima, maar misschien geeft t wel t mooiste beeld in je galerij ;) 

Dit kan vanalles zijn bv gewaagde lingerie, sieraden (jij bepaalt hoe je die gebruikt ;)), maar ook een item wat voor jou bijzonder is bv een wijnglas waaruit je gedronken hebt op de dag dat je ten huwelijk gevraagd bent of iets dat jullie gebruiken in je slaapkamer.

 

Ik hoop dat deze tips je  geholpen hebben in het maken van je keuze hoe jij je 'boudoirkoffer' vult naar je shoot toe. Wil je graag nog meer weten laat t me weten en ik stuur je de Boudoirguide toe.

 

 

 

                                                                                                                                                Liefs van Lea

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.