Blog Boudoir

Waarom  boudoirfotografie?

Lea Verbruggen Fotografie

Al een poos trotse eigenaar van Lea Verbruggen Fotografie :). Ontzettend veel ondernomen, mijn eigen plannen ten uitvoer gebracht, maar ook nieuwe uitdagingen aan gegaan. Moeilijke beslissingen moeten maken, maar vooral ontzettend veel plezier gehad en mensen blij gemaakt (en dus ook mezelf;) )

Boudoir tijdens bruidsreportages

Bij enkele trouwreportages werd ik ook gevraagd als 'boudoirfotografe' om de bruidslingerie op een bijzondere manier vast te leggen.........Als cadeautje voor hun verloofde, zeker ook als herinnering voor later. De lingerie die met grootste zorg wordt uitgezocht verdient ook een mooie plek op die geweldige dag!!! Beetje onzeker ben ik die uitdaging aangegaan, maar heeft me meteen gegrepen en na de geweldige reacties besloot ik hier meer mee te doen. Dus ben ik me gaan verdiepen en heb verschillende cursussen gevolgd om deze bijzondere manier van fotografie eigen te maken. Elke vrouw vangen op een stijlvolle sensuele manier, elke ronding zo mooi mogelijk neerzetten en de klant een geweldige boudoirsessie laten ervaren (met een beetje spierpijn de volgende dag ;) ) echt helemaal mijn ding !!!

Boudoir door Lea

Vorig jaar besloot ik me meer te gaan toeleggen op deze vorm van fotografie Ik merkte steeds meer dat vrouwen al tijdens de sessie, maar ook later wanneer ze de beelden ontvingen, verwonderd waren over zichzelf. De emotie die ik zie als ze de foto's bekijken doet me al zoveel, maar misschien meer nog de reacties later. Dat ze me laten weten hoeveel sterker en zelfverzekerder ze zichzelf voelen en ook wat dit dan bijvoorbeeld betekent voor hun relatie. Boudoir door Lea werd een feit

Boudoir informatie


Ik hoor regelmatig dat vrouwen echt op zoek zijn naar informatie over dit genre dus een mooi moment voor mij om antwoord te geven op al jullie vragen en jullie een stukje mee te nemen in mijn belevenissen. Ik hoop dat jullie er een beetje van kunnen genieten en heb je vragen ?? stel ze...ik probeer overal antwoord op te geven.         Liefs van Lea

Reactie schrijven

Commentaren: 0

ik wil graag meer informatie

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.